Ударни вести

ИГРИ

ФЛАШ ИГРА: Slope Game

Во ова итересна игра можете да се напреварувате со други играчи и да постигнувате нови рекорди, ви пожелувам много збава: Контролите се следни: Со стрелките: Левово, Десно, Горе за забрзување

Читај повеќе

ФЛАШ ИГРА: Stealth Sniper

Во ова игра вашата задача е да ги елиминирате непријателите со муниција која во стои на располагање. Контролите се испод: Aim Shoot E – Zoom In/Out R – Reload and stop aiming Focus Mode   Play Stealth Sniper Play Stealth Sniper / More Shoot ‘Em Up games

Читај повеќе

Јас не сум нормален тинејџер: Имам само 18 години, а заработувам повеќе од 100 000 долари годишно

Лука Перковиќ е скромен тинејџер кој поголемиот дел од своето време го минува пред компјутерот, играјќи видео игри. Поточно, играта League of Legend (LoL) која сега во светот ја играат месечно повеќе од 100 милиони луѓе и која во моментот се смета за една од најпопуларните игри на светот.

Читај повеќе

Модот на велешанецот Горан Андреев е прв во Европа

Добро прочитавте и ова не е никаква лага, модот на велешанецот Горан Андреев кој го направи со наслов Real European Gas Stations а е направен за светцката популарна камијонска симулација со наслов Euro Truck Simulator 2 е најдобро оценет и се наоѓа на прво место во Европа. Со тоа стана со никот azirus[MKD] најпознат македонец на гејмерскиот онлајн сервис Стим.

Читај повеќе

Велешанец прави модови за популарната камијонска симулација: Euro Truck Simulator 2

Еден велепанец кој сака сигурно да остене анонимен прави модеви за популарната компјтерска симулација, во која може да се вози тоавар низ Европа со камијон. Мапите се реални и авотпатите така да секој што има желба да ја испроба играта нека ја купи 20 долари преку стим продавицата. Доколку ја купите можете да играте онлајн со другите низ светот.

Читај повеќе

ФОТО: Warcraft: The Beginning филмски постери

На 10 Јуни ова година ќе ја има премијерата филмот кој ја раскажува приказната на најпопуларна стратегиска игра на сите времиња Дота. Еве долу испод повеќе филмски постери за овој филм чиј наслов е Warcraft: The Beginning.

Читај повеќе
Поддржете го Veles Press со кликнување на лајк close[x]