Насловна / ХОРОСКОП

ХОРОСКОП

Дневен хороскоп (02.26.2017) Недела

Овен (21.03 – 20.04) Чуствувате негативна енргија во вас. Постојат начини со кои ќе се ослободите на пример: спорт, внесување во работата или пак целосно предавање на љубовта. Семејните средби ќе ви ги вратат детските сеќавања што биле длабоко закопани. Не се срамете да побарате помош од најблиските за овие проблеми.

Читај повеќе

Дневен хороскоп (02.25.2017) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Може да започнете со поправки во домот или да направите реорганизација. Во втората половина на денот работите ќе станат сложени и тоа ќе ви ја намали самодовербата.

Читај повеќе

Дневен хороскоп (02.24.2017) Петок

Овен (21.03 – 20.04) Денес ќе почувствувате огромно олеснување по споделувањето на долго чувана тајна. Дозволете си да бидете поотворени пред личностите кои ги нарекувате доверливи.Известувајте ги луѓето за вашите планови предвреме, за да испадне сè како што вие сакате.

Читај повеќе

Дневен хороскоп (02.23.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Сакате да отидете на одредено случување, но се чини дека ситуацијата во семејството нема да биде наклонето кон вас. Пробајте да ја задржите вашата глава бистра. Само на тај начин ќе можете да дојдете до решение кои ќе ве задоволи и вам и оние колку вас.

Читај повеќе

Дневен хороскоп (02.22.2017) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Подготвени сте за работа повеќе од било кога. Размислете добро кога го избирате блискиот соработник. Вашиот емотивен живот за многумина е тајна, особено ако сте во врска со лице кое по многу нешта е различно од вас. Можни се проблеми со видот.

Читај повеќе

Дневен хороскоп (02.21.2017) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Доколку денес очекувате важна информација, не правете нервоза околу вас. Тоа што ви е ветено ќе го добиете и нема потреба од правење тензија. Чувствувате дека сте на крај на силите и не можете да се опуштите. Партнерските односи ви се под знак прашалник. Постојано го анализирате партнерот и барате грешки кои ги нема.

Читај повеќе

Дневен хороскоп (02.20.2017) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Денот е одличен за работа, за патувања како и за запознавање на нови луѓе. Во втората половина на денот ве очекува расправија. Добро одберете зборови може да повредите некого

Читај повеќе

Дневен хороскоп (02.18.2017) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Не се откажувате од својата цел веќе подолго време. Имате јасен фокус за тоа што го сакате.Не се занимавате многу со емоциите во последно време па затоа не се ни очекува некое поголемо изненадување на овој план, особено ако сте во врска со Јарец. Проверете ја крвната слика.

Читај повеќе

Дневен хороскоп (02.17.2017) Петок

Овен (21.03 – 20.04) Имате силен став кога работниот сегмент е во прашање. Мора да бидете малку поколегијални, бидејќи и вам некогаш ќе ви треба поддршка. Вашиот емотивен живот е доста сиромашен, па може е време да рзмислите за поголема промена, па и на самиот партнер.

Читај повеќе

Дневен хороскоп (02.16.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Денот е одличен за работа, за патувања како и за запознавање на нови луѓе. Во втората половина на денот ве очекува расправија. Добро одберете зборови може да повредите некого.

Читај повеќе
Поддржете го Veles Press со кликнување на лајк close[x]